17 Kasım 2010

the ANSWERİN beşiktaş günleri....

">

">

Fenerli gazetecinin the answer sölzeri ve ilk antremanından kısa kısa...iyi seyirler....

The ANSWER

Öncelikle şurayı okuyarak başlayalım the answerin hayatına... Sonra devam edelim ne kadar fanatik olsakta bu olay çok başka birşey şöyle ki trivela ile özdeşleşmiş quaresma beşiktaş'ta tanrının topuğu beşiktaş'ta iken olayı kavrayamanlara en güzel cevaptır bu herhalde şuan da yaşayan nba tarihinin gelmiş geçmiş en çok basket atan 3. elemanı faal olarak basket oynayanı BEŞİKTAŞ'TA..


Bu carlos, hagi vs... transferi ile falan boy ölçülecek boyutta bir transfer değildir bunu iyi kavranmak gerekir bu türkiye ye gelmiş geçmiş en büyük transferdir bunu iyi anlamak ve anlatmak gerekir.


Dün akşam the answer ilk maçına çıktı akatlarda bayram olmasının etkisi ile salon yine de full çekti hep öndeydik ama bazen şans denilen veya tecrübe denilen şey yanınızda değilse maçı son dakikalarda verebiliyorsunuz dün akşam olduğu gibi. Maçla devam edelim the answer bir ara öyle gaza gelmişti ki o dakikalarda topu atmamak için beşiktaşlı basketçiler adeta bir biri ile yarıştılar neyse sağlık olsun demeden şöyle bir durum var hakemler alışık değil galiba dün akşam the answer bir pozisyonda topu öyle çaldı ki ders niteliğinde murat murathanoğlu tereyağdan kıl çeker gibi benzetmesi yaptı ki bence tereyağdan bile bu kadar kibarca kıl çekilmez ama hakemler faul çaldı şaşırdım son saniye 3 lüğü girmedi belki ama the answer yürüyerek 15 sayı ile tamamladı maçı bu arada o sıcak dakikalarda topu alsaydı çok rahat 25 sayı atar bizde rahat rahat maçı kazanırdık ilk maçında kondisyonsuz idmansız bu kadar fark yarattı ama yinede bazıları gördük falan yorumları yapıyorlar bunlara diyecek bişey bulamıyorum sadece laf atarken insan bir kariyerine bakar sonra laf atar ilerleyen haftalarda bol bol 30 larda göreceğimize inancım tam the answeri attığı her baskette o renklilere gelsin der fotolarla konuyu kapatırım ayrıca kariyer demişken ilk satırdaki linkten okuyabilirsiniz...





buda imza gecesinin yayını ntspor dan...