28 Mayıs 2011

Ask Dedigin Yürek Ister (Anlayabilene)

Ersan Adem GÜLÜM'e dair.....


Ersan GÜLÜM Beşiktaş'ımıza geldiğinde aynen yukarıdaki fotoğraf gibiydi kaç kişi biliyordu. Sonrasında Küçüklüğünde tuttuğunu söylediği takımda ilk 11 yolu açıldı (ilk 10 maç yedek bekledi.) sonrasında porto maçında topu adeta izleyerek rakipten vazgeçerek efsaneleştiği (nihatı unutmamak lazım o maçta) maçı oynayarak Türkiyedeki vazgeçilmez stoper oldu.


Sonrasında milli takımızı tercih etti oda farkına vardı bu ülkede stoper olmakta oynamakta zor ama ersanın yurt dışı aldığı eğitim duruşu sağlamlığı ve bir sürü artısı onu milli takımı seçtirdi. Takvimler ocak ayında iken ziraat türkiye kupası maçında sezonun kasabı giray ile girdiği mücadele sonucu sakatlanarak sezonu kapattı.


Yurt dışında ameliyat olmaya gitti bu arada takım arkadaşları ilk maçta ersanı unutmadılar ki daha sonrasında ersanda onları unutmayacaktı.


Yurt dışından telefonla bağlandılar ersanın cevabı gayet netti ben beşiktaşlı ersanım diyecek kadar. Sonrasında istanbula geldi beşiktaş tedavisini burada devam ettirdi oda her anında mutluluk pozları verdi yüce formayla. Sonrasında sezon bitti ve etrafı çakallar sarmaya başladı . Yok memleket ayağı yok allahın adamıyık ayağı falan belkide bunlar aralarında anlaşmıştı ama beşiktaşa söz verdik diye görüşme gereği duydular. Beşiktaş 2012 ye kadar olan sözleşmesini ersanın adana ile adalının tavsiyesiyle 2013 e çıkarttı. Opsiyona gerek yok dedi sözlerine inanıyoruz dedi adalı. 1 milyon euro ya almadık para önemli değil gerekirse 2 verir alırız dedik çünkü biz biliyorduk ki erkek adamın sözüne inanılır şimdi ne oldu beşiktaş 4.5 milyon euro ya kadar çıktı adana başkanı (sözünün eri) her görüşmede rakamı artırdı ne oluyorda artıyordu bu rakam acaba birileri siz ersanı bize verin biz adanalıyız mı demişlerdi. Yada başkan senin aran adalının kardeşi ile açık ya intikam mı alıyorsun demekti bu. Her neyse biz şunu bilir şunu söyleriz futbolcu köle değil. Bu olayda topuz olayı hiç değil Ersanın kararını saygıyla bekliyoruz. Ya efsane olacak Yada profesyonel.

Şimdi fotolarla ersan.

Manisada yanlışlıkla giyilmiş bir tişört..


Manisada şans bulamayıp elazığspora transferi...


Adanasporlu ersan GÜLÜM..


Beşiktaşa imza atarken.

Kupayla imza töreninde..

(Bundan sonrası sende ersan gülüm yada kupalardan sonra gülmeye devam yada biz adamız deyipte sözünden dönenlerin satmaya kalktığı bir takıma ama biz seni beşiktaşlı ersan olarak bildik merakla senin kararını bekliyoruz.)