5 Şubat 2010

BANK ASYA 21, HAFTA

EVET BANK ASYA 21. HAFTA TAHMİNLERİMİZ İLE KARŞINIZDAYIZ....

puan durumu

BUCA-KONYA

ikinci yarıyla beraber konyada bir düşüş göze çarptı.bucaspor ise dardaneli uzatmalarda yenerken geçen hafta hacettepe maçında uyduruk bir penaltı kararıyla berabere kaldı. bucada cezası biten erman oynayacak konyada cezaları biten volkan kocaloğlu ve aldülvahit oynayacak. bucada şuan itibariyle eksik yok ama konyada erdal kılıçarslan,haluk,koray ve uğur yok. ilk yarıdaki maçta 0-2 den gelen evsahibi yine ilk cümlelerimdeki gibi uzatmada erdalın golüyle yenilmişti şimdi erdal yok :).. ilk yarının rövanşı ve ligin zirvesindeki iki takımın mücadelesinde buca ağır basan taraf..

buca kaybetmez 1-0 (ç) 1,27 7/10

ERCİYES-ORDU

Kim ne derse desin ordu kesinlikle bulunduğu yeri haketmiyor. ikinci yarıyada çok iyi transferlerle başladılar. ve giresunspor maçı dışında kaybetmediler ki giresunspor ikinci yarının şuan iti bari ile en güzel top oynayan ekiplerinden. erciyes geçen hafta istanbuldan 3 puanla dönerek bahisseverleri şaşırttı. bu haftaki karşılaşmada ordu kaybetmez.

ordu kaybetmez 0-2 (ç) 1,60  5/10


BOLU-HACETTEPE

Aslında bu maça bulaşmak istemiyorum.hacettepe transferin son günlerinde iyi transferler yaptı. 2 haftadırda iyi sonuçlar alıyor.( kocaelisporu yendi bucasporla berabere kaldı ) hacettepe düşememek için bolu da süper lig için oynuyor.boluspor için zor bir maç olacak ama ev sahibi daha evinde kaybetmediğini düşünerek önce bolu sonra beraberlik diyorum..

GİRESUN-MERSİN İ.Y.

Bank Asya 1. Lig'de hafta sonu sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Giresunspor'un teknik direktörü Levent Eriş, maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Eriş yaptığı açıklamada, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve ikinci yarı için ortaya koydukları hedef doğrultusunda ilerlediklerini ifade ederek, ''Hedefimiz play-offa kalmaktır. Her şey yolunda gidiyor. Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak zorundayız'' dedi.

Her maçın ayrı bir zorluğu olduğunu, teknik direktörsüz sahaya çıkacak rakipleriyle zorlu karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Eriş, şöyle konuştu:
''Mersin İdmanyurdu'nun hocanın olmamasını bir avantaj olarak görmüyoruz. Sahaya çıkan tüm oyuncular, can havli içinde oynayacak. Bunun bilincindeyiz. İkinci yarının en iyi takımlarından biriyiz. Taraftarlarımıza play-of mesajı verdik. Pazar günü tribünler dolmalı. Bunun yanı sıra yakaladığımız çıkışa kentin dinamikleri de duyarsız kalmamalı ve yanımızda olmalı. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Tek başına bir şey yapılmıyor. Başarının yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Kazanmamız gereken bir maç. Taraftarlarımızın da verdiği destek ile Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından galibiyetle ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz.''

Eriş, sakatlığı süren Özgür Bayer ve Kürşat Ergün ile kart cezalıları Feridun Sungur ve Koray Karagözoğlu'nun Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

İkinci yarıya fırtına gibi giren giresunspor 3 maçta 7 puan aldı ve gözünü play-off'a dikti. mersin i.y. 2 maçtır adana(d) ve samsuna (e) kaybederek kötü izlenimleri silemedi ve son samsunspor maçından sonra hocasınıda kaybetti.hocada bulamadılar daha ve takımda kaleci kerem ve ozan cezalı. giresunspor için rahat bir maç olacaktır. giresun kazanır..

giresun kazanır 1,45 9/10

DARDANEL-KARTAL

Gözle görülür bir düşüş yaşayan dardanel için bulunmaz bir fırsat kartal ile evinde oynamak çünkü kartalda haftasonu yapılan kongreye aday çıkmadığı için kongre ertelendi teknik direktör kadir özcan zar zor ikna edilerek takımın başında kaldı. dardanelde ise teknik direktör mustafa mete ertemin cezası hala devam ediyor. dardanel forvetlerin sakatlığı yüzünden gol yollarında sıkıntı yaşıyordu ama kartal her hattıyla sıkıntı yaşayan bir takım dardanel evinde ne yapıp edip bu maçı alır.

dardanel kazanır 1,60 7/10

ADANA-KOCAELİSPOR

son iki haftadır takip edenler bilir ki kocaelispora güvendik ama artık yeter lisansmış faln bunlar hikaye kocaelisporda ruhun olmadığı apaçık ortada hocaları cihat arslan da gitti yerine bülent baturman geldi normalde hocalar değişti mi ilk maçlar hep risklidir ama bu maç öyle olmayacak adana evinde yenerek play-off iddasını devam ettirir kocaelisporada yavaş yavaş bank asyadan veda sesleri yükselir.bu arada adanada emre aktaşın cezasının affedilme durumu söz konusuymuş affedilirse fark yememesi için neden bile yok kocaelisporun..

adana kazanır 1,25 9/10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder