18 Nisan 2010

18 nisan 2010...

Aşağıda resimlerden anlaşıldığı üzere dün 17 nisan 2010 yani 5 yıl önceki efsane maçın yıldönümüydü. Bir zamanlar bize kadıköye fenerbahçe evimizden daha iyi davranırdı 7 yıldı yanlış hatırlamıyorsam galibiyeti unutmuşlardı şimdilerde ise bazı maçlarda hakem hatalarıyla ( bu maçları yazmaya gerek yok bakarsanız kadıköydeki maçlara gözüküyor.) hatta çoğu öyle olmak üzere biten maçları görürüz.

Şimdi ben çıktım burada yazmaya aklıma şunlar geldi. o efsane maçın yıldönümünün haftası yine kadıköy bununlada kalmıyor olay kupa finali 5 mayıs (bknz. 5 mayıs 1995 yada 1996 ts-fb aykut atıyor ts şampiyonluktan oluyor .) oda enteresandır şimdi acaba başrollerinde fbnin olan bu filmde yarın fenerbahçe kupada ts mi kazanır yada ikisini  fenerbahçe mi kazanır yada ikisinide fenerbahçe mi kaybeder vs vs vs....

Öncelikle yarınla ilgili olarak iki kurt hoca bakalım hangisi daha kurt sahaya mutlaka kaybetmemek için çıkacaktır . şöyle bir durumda var yarın bjk kaybederse cl de gider yarın kazanırsa bursa şampi... olur. ne kadar ilginç bir lige sahibiz bu sene neresinden bakarsak bakalım heyecan 34. hafta 20.45 e kadar sürecek gibi çünkü son hafta bursa-bjk haftaya gs-bursa unutmadan son hafta fb-ts maçları kupada da fb-ts maçı var bu nasıl bir denklemdir ya gelsinde ruslar çözsün diyeceğim bu saatte konuyu da epey birbirine saptırdık rus demişken rus kızlarsız konuyu da kapatmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder