22 Nisan 2010

Çok Tesadüf Hareketler Bunlar (ÇTHB)

Malum hepimizin bildiği Çok Güzel Hareketler Bunlardan isim alıntısı yaparak konuyu girdim bu konuda yılmaz erdoğan'ın (yılmaz abimizden) affına sığınıyorum..


Reyting rekorları kıran bir program üzerinden çok konuşulan hakem hüseyin göçek'e geçmesi hiçte zor olmayacak.Fair Play ligi lideri Beşiktaş bu sene 4 kırmızı gördü ve ne tesadüftür ki 4 kırmızıyı da hüseyin göçek çıkardı. kasımpaşayla inönüde oynuyor beşiktaş son 5 dakika ernst ve ferrariyi atıyor fb deplasmanındayız son dakikakalar ernst ve toramanı atıyor yanına wedersonu da ekleyerek şimdi sorarım bu takım 30 haftalık periyotta sadece senin maçlarında mı bu kadar sert oynuyor ya da diğer hakemler beşiktaşlıda sen misin tek tarafsız? İşin ilginç başka bir boyutu ise ilk dönem takımın en iyisi diye lanse edilen ferrariyi ve türkiye geldiğinden beri terminatör denilen ernsti atıyorsun eee takımın en önemli oyuncuları olduğundan galiba fenerbahçe maçı bu sefer ferrari sakat ne zamandır varını yoğunu koyan toraman var herkes diline dolamış sen napıyorsun toramanı atıyorsun zaten terminatöre acıman yok alışkanlık yapmış sende onu atmak.


Ne diyelim hakettiler ki attın herhalde. tartışması günlerdir sürüyor zaten haksız olan futbolcular diyeni duymadım daha burada o pozisyonları koyarak kirlilik yaratmak istemiyorum zaten neti kullanan kişilerde nerede nasıl izleyeceklerini bilirler.


Yazımın sonuna doğruda Büyük sanatçı haldun boysanı yazıcam pazar akşamı maçtan sonra bence bütün beşiktaşlıların abisi olarak içindekileri söylemiştir. bazı sanatçı olduğunu sananlar gibi gizli kapaklı değil açıklamalarını bizzat kendisi yapmıştır sayın fb yönetimi sizin sanatçı anlayışınızı sitenize kadar taşıyacağınızı bilseydik inanın bize haldun abimizin panellerde ben taraftarım yönetici olmam çünkü o zaman sinirimden küfür edersem beşiktaşa zarar veririm denilen açıklamayı verirdik size panelde başka sözüde en iyi fb li özetlemesiydi ki hepimiz öyle diyoruz.
panelde ki açıklaması işte buyurun...


artık konuyu kapatırken neden geç yazdığıma değinmek istiyorum gününde yazarsam diğerlerinden farkım kalmazdı olayların durulmasını beklemek en doğru olandı ayrıca beşiktaş büyük bir taştır fazla oynamayın altında ezilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder