22 Nisan 2010

Çok Tesadüf Hareketler Bunlar (ÇTHB)

Malum hepimizin bildiği Çok Güzel Hareketler Bunlardan isim alıntısı yaparak konuyu girdim bu konuda yılmaz erdoğan'ın (yılmaz abimizden) affına sığınıyorum..


Reyting rekorları kıran bir program üzerinden çok konuşulan hakem hüseyin göçek'e geçmesi hiçte zor olmayacak.Fair Play ligi lideri Beşiktaş bu sene 4 kırmızı gördü ve ne tesadüftür ki 4 kırmızıyı da hüseyin göçek çıkardı. kasımpaşayla inönüde oynuyor beşiktaş son 5 dakika ernst ve ferrariyi atıyor fb deplasmanındayız son dakikakalar ernst ve toramanı atıyor yanına wedersonu da ekleyerek şimdi sorarım bu takım 30 haftalık periyotta sadece senin maçlarında mı bu kadar sert oynuyor ya da diğer hakemler beşiktaşlıda sen misin tek tarafsız? İşin ilginç başka bir boyutu ise ilk dönem takımın en iyisi diye lanse edilen ferrariyi ve türkiye geldiğinden beri terminatör denilen ernsti atıyorsun eee takımın en önemli oyuncuları olduğundan galiba fenerbahçe maçı bu sefer ferrari sakat ne zamandır varını yoğunu koyan toraman var herkes diline dolamış sen napıyorsun toramanı atıyorsun zaten terminatöre acıman yok alışkanlık yapmış sende onu atmak.


Ne diyelim hakettiler ki attın herhalde. tartışması günlerdir sürüyor zaten haksız olan futbolcular diyeni duymadım daha burada o pozisyonları koyarak kirlilik yaratmak istemiyorum zaten neti kullanan kişilerde nerede nasıl izleyeceklerini bilirler.


Yazımın sonuna doğruda Büyük sanatçı haldun boysanı yazıcam pazar akşamı maçtan sonra bence bütün beşiktaşlıların abisi olarak içindekileri söylemiştir. bazı sanatçı olduğunu sananlar gibi gizli kapaklı değil açıklamalarını bizzat kendisi yapmıştır sayın fb yönetimi sizin sanatçı anlayışınızı sitenize kadar taşıyacağınızı bilseydik inanın bize haldun abimizin panellerde ben taraftarım yönetici olmam çünkü o zaman sinirimden küfür edersem beşiktaşa zarar veririm denilen açıklamayı verirdik size panelde başka sözüde en iyi fb li özetlemesiydi ki hepimiz öyle diyoruz.
panelde ki açıklaması işte buyurun...


artık konuyu kapatırken neden geç yazdığıma değinmek istiyorum gününde yazarsam diğerlerinden farkım kalmazdı olayların durulmasını beklemek en doğru olandı ayrıca beşiktaş büyük bir taştır fazla oynamayın altında ezilirsiniz. 



21 Nisan 2010

Futbolun İçindeki Güzellikler!!!!





18 Nisan 2010

18 nisan 2010...

Aşağıda resimlerden anlaşıldığı üzere dün 17 nisan 2010 yani 5 yıl önceki efsane maçın yıldönümüydü. Bir zamanlar bize kadıköye fenerbahçe evimizden daha iyi davranırdı 7 yıldı yanlış hatırlamıyorsam galibiyeti unutmuşlardı şimdilerde ise bazı maçlarda hakem hatalarıyla ( bu maçları yazmaya gerek yok bakarsanız kadıköydeki maçlara gözüküyor.) hatta çoğu öyle olmak üzere biten maçları görürüz.

Şimdi ben çıktım burada yazmaya aklıma şunlar geldi. o efsane maçın yıldönümünün haftası yine kadıköy bununlada kalmıyor olay kupa finali 5 mayıs (bknz. 5 mayıs 1995 yada 1996 ts-fb aykut atıyor ts şampiyonluktan oluyor .) oda enteresandır şimdi acaba başrollerinde fbnin olan bu filmde yarın fenerbahçe kupada ts mi kazanır yada ikisini  fenerbahçe mi kazanır yada ikisinide fenerbahçe mi kaybeder vs vs vs....

Öncelikle yarınla ilgili olarak iki kurt hoca bakalım hangisi daha kurt sahaya mutlaka kaybetmemek için çıkacaktır . şöyle bir durumda var yarın bjk kaybederse cl de gider yarın kazanırsa bursa şampi... olur. ne kadar ilginç bir lige sahibiz bu sene neresinden bakarsak bakalım heyecan 34. hafta 20.45 e kadar sürecek gibi çünkü son hafta bursa-bjk haftaya gs-bursa unutmadan son hafta fb-ts maçları kupada da fb-ts maçı var bu nasıl bir denklemdir ya gelsinde ruslar çözsün diyeceğim bu saatte konuyu da epey birbirine saptırdık rus demişken rus kızlarsız konuyu da kapatmayalım.

17 Nisan 2005...

1 Nisan 2010

yeni çıkan albümler 01.04.2010




Barcelona Turkcell Super Ligimizde Olsaydı!!!!



Dün akşam Arsenal-Barcelona maçını izlerken aklıma takıldı eğer Barcelona ligimizde olsaydı ne olurdu..


* Aziz Yıldırım 3 sene şampiyonluk sözü değil 3 sene Barcelonayı geçme sözü verirdi.
* En fazla taraftar polemiğine kimse girmezdi.
* Bir gün herkes ile başlayan cümle Barcelonalı olmayabilir mi sözüyle biterdi.
* M.Denizli kahinlik yapamazdı.
* Barcelona idmanlarına kombine çıkarılırdı.
* Futbolcunun menajeri öncelikle Barcelona ile konuşmak zorunda kalırdı.
* Olimpiyatta bile oynasalar full çekerlerdi.
* Lig tv decoderleri Barcelonalı ve Barcelonasız diye ayırırdı.
* Lig tv Barcelona maçları için 3 dk. lık özet için maçın tamamını vermek zorunda kalırdı.
* Barcelona sezon başlamadan iddaa dan çıkarılır ya da her maçına 2 handicap açılırdı.
* Barcelona için alt üst baremi 3.5 tan başlardı.
* Üzülmez , Sabri , Selçuk gibi oyuncular Barcelona ile oynarken tvden izlediklerinden daha az zevk alırlardı.


ben kısaca bunları düşündüm aklıma gelenler yada ama eminim daha bir sürü şey değişirdi başta ülke ekonomisi :)


dün akşam ki maç için verilen en kısa özet