16 Mayıs 2009

ÇANAKKALE BELEDİYESİNDEN ÖNEMLİ GİRİŞİM...

Çanakkale Belediyesi’nin kent turizmine, ekonomisine, ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımına, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara verdiği önem doğrultusunda yaptığı girişimleri devam ediyor.

Beşiktaş J.K’nün bir çok başarısına ve konukseverliğine hizmet eden İnönü Stadı’nın onarımı nedeniyle bir süreliğine sportif faaliyetlerin başka bir kentte sürdürüleceği duyumları üzerine harekete geçen Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan tadilat süresince Beşiktaş Futbol Takımı’nı kentimizde ağırlamak istediğini ifade eden davet mektubunu Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’ e gönderdi.

15.05.2009

Sayın Yıldırım DEMİRÖREN
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı


1902 yılı sonbaharında, Beşiktaş Serencebey Mahallesinde bir araya gelen gençlerin ilk tohumlarını diktikleri Beşiktaş Jimnastik Kulübü bugün ülkemizin spor yaşamının ulu bir çınarı durumundadır.

19 Mayıs 1947 yılında açılan İnönü Stadı kulübünüzün birçok başarısına ve konukseverliğine yıllardır hizmet etti. Aldığımız duyumlar neticesinde, İnönü Stadı’nın onarım nedeniyle bir süreliğine hizmet veremeyeceğini ve Beşiktaş Futbol Takımının bu geçen sürede başka bir kentte sportif faaliyetlerini sürdüreceğini öğrenmiş bulunmaktayım.

İnönü Stadı’nın tadilat göreceği süre boyunca, tarihin ve doğanın tüm cömertliğini sunmuş olduğu kentimizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı sizinle paylaşmak isterim. Çanakkale gerek doğal güzellikleri, gerek iklimi, gerekse profesyonel bir futbol takımının ihtiyaç duyacağı her ayrıntıyı topraklarında barındırmaktadır.

Kulübünüzün ihtiyaç duyacağı hava yolu ulaşımı, konaklama, antrenman sahası gibi imkanları Kara Kartalların hizmetine sunmaktan şahsım ve tüm Çanakkaleli hemşerilerim büyük mutluluk duyacaklardır. Ayrıca Fortis Türkiye Kupası’nın da sahibi olan futbol takımınızı kutlar aynı başarıyı, Turkcell Süper Lig’in de de sürdürmenizi dilerim.

Konu ile ilgili olumlu görüşlerinizi belirten yanıtınızı bekler, başarılı çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Saygılarımla

Ülgür GÖKHAN
Belediye Başkanı
alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder