11 Mayıs 2009

FB-GS DOSTLUĞUNA !!!!!!


Beşiktaşlılar, Dostluk Maçının İnönü'de Oynanmasını İstemiyor

Beşiktaş Taraftar Gruplarından Çarşı Lideri Alen Markaryan, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 19 Mayıs Çarşamba günü İnönü Stadı'nda oynanması planlanan dostluk maçının başka bir statta oynanmasını beklediklerini söyledi.

CİHAN Muhabiri'ne açıklamalarda bulunan Markaryan, dostluk maçının BJK İnönü Stadı'nda oynanacak olmasının Beşiktaşlı taraftarlar arasında infial oluşturabileceğini belirterek, "Beşiktaş'ın bu tür olaylar içine çekilmesini mi istiyorlar, anlam veremiyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray dostluk maçı yapacaksa bu uzayda da olur. Neden İnönü Stadı'nda oynuyorlar. Gitsinler Olimpiyat Stadı'nda oynasınlar. Yine şehir dışında birçok statta bu dostluk maçı oynatılabilecekken neden bizim stadımızda oynuyorlar. Bunu anlamak mümkün değil." dedi.

Fortis Türkiye Kupası finalinin İzmir yerine İstanbul'da oynanması için Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin açıklamalarına rağmen Futbol Federasyonu'nun buna izin vermediğini hatırlatan Markaryan, "Kulüp yöneticilerimizin bu olaya da itiraz edeceklerini bekliyoruz. Aynı zamanda Galatasaray'ın 19 Mayıs'ta İnönü Stadı'nda Fenerbahçe ile oynadıktan bir hafta sonra bu defa da Beşiktaş'la aynı statta karşı karşıya gelecek. Böyle olunca rakibimiz Galatasaray, Beşiktaş maçı öncesinde İnönü Stadı'nda bir prova yapmış olacaktır. Yetkililerin bu olayları baz alarak bu dostluk maçını başka bir yere almasını bekliyoruz." diye konuştu.

Markaryan, Beşiktaş'ın şampiyonluğa giderken, Beşiktaş semti içinde 15 bin Fenerbahçeli ve 15 bin Galatasaray taraftarı görmek istemediklerini sözlerine ekledi.



- TARFATARLAR, KARARSIZ -



Beşiktaşlı bazı futbolseverler dostluk maçının İnönü Stadı'nda oynanacak olmasını güzel bir adım olarak nitelerken bazı taraftarlar da "Başka stat yok mu, gitsinler Güneydoğu'da şehitlerimiz var orada oynasınlar. Oradaki halka moral versinler." diye konuştular.


yönetimden beklenen açıklama çarşıdan geldi.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder