5 Mayıs 2009

FORMA HATALARI....



No.10 - Don Hucthison


İskoç isimlerini telaffuz etmek zor olmuştur. Sunderland'in formasını hazırlayanlar da bu zorluktan maç sonrasında yakınmış olsa gerek. Doğrusu, Hutchison olacaktı.




No.9 - Ole Gunnar Solksjaer


Bebek yüzlü katilOle Gunnar Solskjaer ismini arkasına yanlış yazan formacıya acaba ne yapmıştır.

No.8 - Steve Clarridge


Bir tane R yeterdi aslında...

No.7 - Roque Satna Cruz


Bu sezon Hull City maçında Blackburn'ün yıldız golcüsü Roque Santa Cruz'un da ismi yanlış yazıldı. Çok şükür "Satan Cruz" yazmamışlar.

No.6 - David Betnley


Blackburn'ün formalarını hazırlayan kişilerin N ve T harfleriyle bir sorun yaşadığı kesin.

No.5 - David Beckam


1997 yılında Dünya yıldızının toy olduğu günler. Elbette o günlerde bu forma yanlışlığı çok büyük bir sansasyon yaratmadı ama herhalde şimdi Milan'dayken olsa İtalya yerinden oynar.

No.4 - Chrystal Palace


Listemizdeki tek kulüp olarak yanlış yapan takım Crystal Palace. Kulübün sponsoru Diadora formaları ucuza mal etmek için Romanya'da üretiyordu. Ta ki yanlışlık farkedilene kadar...

No.3 - Liedzon


Liedson Sporting Lizbon'a ilk geldiğinde formasının arkasında S harfinin ters konduğunu ve onun Z gibi okunduğunu görür. Bu formayla ilk maçında fileleri havalandıran Liedson, kariyeri boyunca formasının arkasına Liedzon yazdırır.

No.2 - Thomas Zusczcak


Buraya kadar olan hataları anlamak güç değil, herkes hata yapabilir tabi. Ama Kuszczak'ın ilk harfini Z yapma gafletine herkes düşmez.

No.1 - Sarbi


Elbette birinci sıraya kendi ürünümüzü koyacaktık. Galatasaray'ın Villarreal'e 3-0 yenildiği karşılaşmada Sabri de Liedson gibi mi yapsaydı acaba?


1 yorum:

  1. Hiçbiri değilde Sabri Adlı forma beni kopardı yaniii tabii hazırlayanlara kızamk lazıım hıı..:)

    YanıtlaSil