9 Haziran 2009

"ERKEKLER DE BİKİNİ GİYER Mİ BABA?"




Eski hakem, futbol yorumcusu ve televizyon sunucusu Ahmet Çakar, “Fenerbahçe tur atlarsa bikini giyerim” sözü için pişman olduğunu itiraf etti.


Habertürk Televizyonu’nda yayınlanan Balçiçek Pamir’le Söz Sende programına konuk olan Çakar, 1,5 sene önce oynanan Sevilla - Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçından önce “Fenerbahçe, Sevilla’yı elerse bikini giyerim” dediği için pişman olduğunu ve imkanı olsa 1,5 sene geriye gidip o anı telafi edeceğini söyledi.

Çakar, bu sözü söylediği programı, “O zamanlar 6 Pas programını yapıyorduk. Kuliste konuşurken yorumculardan biri ‘F.Bahçe tur atlarsa kendimi yakarım’ dedi. Bir diğeri ‘kendimi bilmem ne yaptırırım’ dedi. Ben de ‘bikini giyerim’ dedim. Programı sunan Melih Gümüşbıçak arkadaş da sağ olsun bunu yayında dile getirdi. Diğer yorumcular kafalarını öne eğdiler ihale bana kaldı. Buna espri mi dersiniz, ne dersiniz bilmem ama bu laf ağzımdan çıktı bir kere” şeklinde anlattı.

Ahmet Çakar, bu sözü söylediği için pişman olduğunu da belirtirken, “keşke o zamana dönsem ve bu sözü söylememiş olsam” dedi. Çakar, özellikle eşi ve kızlarının kendisini bu konuda çok eleştirdiğini, küçük kızının kendisine “Baba, erkekler bikini giyer mi?” sorusunu sorduğunu ve bunların kendisini çok üzdüğünü açıkladı.

Öte yandan Ahmet Çakar, kendisine gelen bir de reklam teklifini ilk kez izleyenlerle paylaştı. Dünyaca ünlü bir bikini firmasının, reklamlarında rol alması için kendisine dudak uçuklatacak fiyatlarla teklif yaptığını ancak kendisinin bu teklifi reddettiğini belirten Çakar bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “Yanlış anlaşılmasın reklamda bikini giymeyecektim. Sadece kasadaki kıza “bunun başka modeli var mı?” diye soracaktım. Hatırı sayılır bir teklif olmasına rağmen ‘Ahmet Çakar bu sözü söylerken bu işi kurguladı’ demesinler diye kabul etmedim.”


(sana ilave olarak çakar çakmak ahmet senin kızını alından öpesim geldi sen nasıl bir insansın yada öle misin hakem olduğun zamanlardakinden farkın yok ki biraz adam ol yada adamlık neyse onu öğren)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder