8 Haziran 2009

Mehmet Topuz'un Ailesi'nden açıklama

Mehmet Topuz'un Ailesi'nden açıklama

Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giyeceğim" diyen Mehmet Topuz'un önce Galatasaraylı olduğu iddia edildi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Bana Fenerbahçeli olduğunu söylemişti" açıklamasını yaptı. 50 milyon Euro verilse bile Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini belirten Topuz'un annesi Ayşe Topuz ve babası Osman Topuz dün açıklamada bulundular. Tatil yaptıkları otelde basın mensuplarının karşısına geçen Topuz'un ebeveynleri, "Ailecek Beşiktaş'ı tutuyoruz" dediler.

Başkan ziyaret etti

Anne Ayşe Topuz, "Mehmet'in Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi tuttuğunu iddia ediyorlar. Ben de, eşim de yıllardır Beşiktaş'ı tutuyoruz. Oğlum Mehmet de Beşiktaşlıdır. Herkes çıkıp, birşeyler söylüyor. Konuşanlar, oğlumu benden daha iyi mi tanıyorlar? Biz her konuda oğlumuzun arkasındayız, onun verdiği karara herkesin saygı duyması gerekiyor" dedi. Yıldız oyuncunun babası ise şöyle konuştu: Beşiktaş'a ve başkan Yıldırım Demirören'e teşekkür ederiz. Bir mal gibi satılmak ve alınmak istenen oğluma kol-kanat gerdiler, sahip çıktılar. Benim oğlum doğuştan Beşiktaşlı. Dünyaları verseler, kulübüne ihanet edip, satmaz. O önce Allah'a, sonra da Beşiktaş'a emanettir... Öte yandan Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve yönetici Şeref Yalçın'ın, Antalya'daki Mehmet'i ziyaret ettikleri ve bir görüşmede bulundukları kaydedildi.

Topuz için süreç başlıyor

Mehmet Topuz konusunda top artık Türkiye Futbol Federasyonu'nda... Kayserispor'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdiği yıldız futbolcunun Beşiktaş'la anlaşmasının ardından Sarı-Kırmızılı yönetim, konuyu federasyona taşıdı. Sözleşmeli oyuncusuyla bilgisinin dışında anlaşma yapılmasına tepki gösteren Kayseri yönetimi, federasyona şikayette bulunurken, günlerdir gündeme damgasını vuran Topuz olayında verilecek karar için artık geri sayıma geçildi.


şimdi herkes topuza sahip çıkıyor aslında topuza değil fb bu sene kaybettiği itibarına kavuşmaya çalışıyor yoksa onlarda biliyor ki futbolcu pazardaki bir mal değil ki alabilsinler...

ve beşiktaş futbolcuyla anlaşmış ve yukarıda yapılan açıklamadan anlaşılacağı üzere ailecek beşiktaşlıyım diyen bir futbolcuyu bir beşiktaşlıyı alabilmek o kadar kolay değildir hatta imkansızdır ama gündemde kalabilme çabası ilte azizin ama yemezler mehmeti biz aldız soyadı sizin olsun :D:D:D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder