11 Haziran 2009

forzabesiktas giris (aynen aktarıyorum toplumumuz bilgilensin.)

BİRİ KÖLE TİCARETİ Mİ DEDİ?
BİRİ ETİKLİKTEN Mİ BAHSETTİ?

  1. Önce Futbolcuyla Görüşmeler
  2. Bekir ve Gaziantep Başkanı'na yönelik laflar
  3. İtiraflar
  4. Mehmet Beşiktaşlı,

  5. Son Söz, Forza der ki...

Hep önce kulüplerle görüşürler maşallah

* "F.Bahçe 3. imzayı attırıyor!

(SPORX ÖZEL) Transferde taarruza geçen Fenerbahçe'de imzalar ardı ardına atılmaya başlandı. Takımın başına Alman teknik adam Christoph Daum'u getiren, Sivasspor'un yıldız oyuncusu Fabio Bilica ve Gaziantepspor'un deneyimli oyuncusu Bekir İrtegün'e imza attıran sarı-lacivertlilerde sıradaki isim Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım.

Gün boyunca Fenerbahçe Kulübü'nde bulunan Sercan'ın menajeri Efgan Erciyas'ın, yıldız oyuncunun transferi için sarı-lacivertli kulüple her konuda anlaştığı öğrenildi. Transferin önündeki tek engel Bursaspor yönetiminin belirsizliğiydi. Yeşil-beyazlılarda Başkan İbrahim Yazıcı ile yola devam kararı da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme teşkil etti.

Bursaspor yönetimi bugüne kadar gerek yurt dışından gelen teklifleri öne sürerek, gerek taraftar baskısı, gerekse de yönetim belirsizliği nedeniyle bu transfere bir türlü onay vermemişti. Sercan Yıldırım'ın menajerinin, Bursaspor yönetimiyle çarşamba günü son kez bir araya geleceği ve Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu genç oyuncunun trasferini büyük olasılıkla para artı oyuncu vererek noktalayacağı öğrenildi.

Bu transferle ilgili resmi açıklamanın bir-iki gün içinde yapılması bekleniyor.

Sercan Yıldırım, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 30 maça çıkarken, 11 defa ağları sarstı. Samet Aybaba ile birlikte forma şansı yakalayan genç oyuncu, sürati ve futbol zekasıyla dikkat çekiyor."

http://www.sporx.com/futbol/superlig/156316/?ref=ABM

"Fener'le anlaştım

Hipodromdaydı
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forveti İbrahim Akın, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı. Sivasspor galibiyeti sonrasında izinli gününü Veliefendi Hipodromu'nda geçiren 25 yaşındaki futbolcu, arkadaşımız Bozhan Memiş'e, "Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüm. Aradaki ufak pürüzler dışında anlaşmaya vardık. Büyük ihtimalle seneye sarı-lacivertli formayı giyeceğim" açıklamasında bulundu.

2 milyon euro
Golcü futbolcunun menajeri Metin Öztürk de Fenerbahçe ile temas halinde olduklarını doğruladı. İbrahim Akın'ın kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini kaydeden Öztürk, "Fenerbahçe ile önümüzdeki pazartesi görüşeceğiz. Büyükşehir, bonservis bedelini 2 milyon euro olarak belirledi. Bu rakam üzerinden pazarlık yapılacak. Galatasaray da devrede ancak önceliğimiz Fenerbahçe'de" diye konuştu."

http://www.fotomac.com.tr/2009/05/11/fen113.html

Forza Der ki:

Bunlar sadece bu yaz transfer doneminden iki haber. Goruldugu uzere kuluplerle henuz anlasilmamasina ragmen futbolcular Fenerbahce ile gorustuklerini ve hatta anlasma asamasina geldiklerini acikca ifade ediyorlar. Buraya kadar bence hic bir anormallik yok. Sonucta standart bir transferin standart ayrintilarindan bahsediyoruz. Her ne kadar FIFA kurallarinda "A club intending to conclude a contract with a professional must inform the player’s current club in writing before entering into negotiations with him" yani profesyonel bir futbolcuyla sozlesme imzalamak isteyen bir kulup bu oyuncu ile gorusmelere baslamadan once futbolcunun mevcut kulubunu bilgilendirmek zorundadir" dese de, transfer gorusmelerinin cogunda bu yazili olarak yapilmaz ve bundan da kimse gocunmaz. Kaldi ki buradaki en onemli ayrinti, futbolcuyu transfer etmek isteyen kulup futbolcuyla gorusebilmek icin soz konusu futbolcunun mevcut kulubuyle anlasmak zorunda degil, sadece futbolcuyla gorusecegini futbolcunun mevcut kulubune bildirmek zorunda. Yani ne biz Topuz'la gorusmek icin Kayseri ile anlasmak zorundayiz ne de Fenerbahce Sercan'la gorusmek icin Bursa ile anlasmak zorunda, futbolcuyla gorusuleceginin bilgisini vermek yeterli. Kayserili yoneticilerin turlu cesit yalanlarina ragmen sonunda ortaya ciktigi uzere de Besiktas Kayseri'ye bu bilgilendirmeyi yapmistir. Lakin Fenerbahce'nin transfer gorusmelerindeki benzer detaylari flas haber olarak veren medyamizda tuhaf bir sekilde Besiktas Kayseri ile anlasmadan Topuz'la gorustugu icin etik dersleri verilmekte ki Yıldırım Demirören öncelikle Recep Mamur'la ve Özhaseki ile görüştüklerini açıkladığı halde. Bu celiskilerin birincisi...

Simdi geliyoruz celiskilerin ikincisine ve cok daha komigine. Bunun icin kasedi bu yaz doneminden biraz daha geriye sarip son kis transfer donemine donmek gerek. Konuyla ilgili haber yeni, ama bizi ilgilendiren kısmı kış transfer donemiyle alakali...

Gelelim Bekir Transferine;

"Bekir: Fenerbahçe'yle anlaştım

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Bekir İrtegün, "Fenerbahçe’ye ara transfer döneminden verdiğim bir söz var. Transferim bir-iki hafta içinde netlik kazanacak" dedi.

Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Bekir, "Gaziantepspor benim yuvam belki gelecek sezonda burda forma giyeceğim ama hedefim yeni sezonda başka bir takımda forma giymek" dedi.

Sezon sonu geldiği için transferi hakkında daha açık konuşacağını vurgulayan Bekir, "10 Haziran’a kadar yeni sezonda nerede futbol oynayacağım belli olacak. Bana gelen üç-dört teklif var. Geleceğim için en iyisini tercih edeceğim. Fenerbahçe ile devre arasında her konuda anlaşmıştım ama kulüpler anlaşamadığı için Gaziantepspor’da kaldım" dedi. Sezon sonunda Fenerbahçe’ye transferi hakkkında bilgide veren genç futbolcu, "Önceliğim Fenerbahçe. Eğer ben Gaziantepspor’dan ayrılırsam gideceğim yer buna değmeli. Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe’ye verdiğim bir söz var" şeklinde konuştu."

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11747789.asp

Buraya kadar standart bir kulubuyle anlasilmadigi haliyle futbolcuyla gorusme ve hatta anlasma haberi gibi gorunuyor. Lakin degil. Asil o donemde bu durum sonrasi olusan gelismeler enteresan...

Bu donemde Bekir'le anlastigi halde bonservis bedelinde Gaziantepspor'la anlasamayan Fenerbahce, resmi sitesinden asagidaki aciklamayi yapma geregi duyar:

"Özdemir: Bekir’i istedik

19 Ocak 2009 Pazartesi

Bir süredir basında yer alan Gaziantepsporlu futbolcu Bekir'i transfer edeceğimize ilişkin haberler ile ilgili olarak Başkan Vekilimiz Sayın Nihat Özdemir bir açıklamada bulundu. Sayın Özdemir şunları söyledi:
"Gaziantepsporlu futbolcu Bekir İrtegün'ü transfer etmek amacıyla kulübüyle bir süre önce temasa geçtik. Bonservis bedeli olarak 500 bin dolar teklif ettik. Ancak Gaziantepspor kulübünün 1.5 milyon dolar bonservis bedeli istemesi ve bu rakamı daha aşağıya çekmemesi nedeniyle şu an için bu transferi askıya aldık. Gaziantepspor yönetimine, sezon sonu sözleşmesi bitecek bir futbolcu için kendilerinin talep ettiği bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu ifade ettik. Bekir'i sezon sonunda renklerimize katmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir aksilik olmaması durumunda Bekir ile sezon sonunda sözleşme imzalayacağız""

http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/popdetay.asp?ContentID=14412

Bunun uzerine Gaziantepspor Baskani Ibrahim Kizil asagidaki aciklamayi yapar:

"Galatasaray'a veririm ama Fener'e asla!

21 Ocak 2009 Çarşamba, 18:23 SPOR

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transferinin gerçekleşmemesinde karşı tarafın tavrının büyük etken olduğunu belirterek, "Galatasaray'a, Beşiktaş'a bedava gönderirim, Fenerbahçe'ye vermem" dedi.

İbrahim Kızıl yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden, “Bekir İrtegün transferini askıya aldık. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bekir ile sezon sonunda anlaşacağız” şeklindeki açıklamalarını hoş karşılamadığını belirtti.

Fenerbahçe Kulübünün Bekir'in transferi ile ilgili kendisiyle irtibata geçtiğini, asbaşkan Nihat Özdemir ile görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade eden Kızıl, “Ama arada fiyat konusunda büyük fark oluştu. Onlar bir kuruş dahi yukarı çıkmayacaklarını söyledi. Görüşme anlaşmazlıkla sonuçlandı. Bizden gelip zorla futbolcumuzu alacak halleri yok ya” diye konuştu.

Bekir'in Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu, sözleşmeli bir futbolcu hakkında hiç kimsenin açıklama yapma hakkı olmadığını vurgulayan Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe bunları yakıştıramıyorum. Bunlar hiç etik davranış değil. Bekir'in hangi kulübe gideceğine kulüp başkanı olarak ben karar veririm, Fenerbahçe yönetimi değil. Kulüp başkanı olarak Gaziantepspor'un çıkarlarını düşünmek zorundayım. Ben burada kendi ticarethanemi işletmiyorum. Gaziantep kentinin kulübünün başkanıyım. Kimseye bedava verecek oyuncumuz yok. Kendileri gidip Daniel Guiza'ya 14 milyon avro para sayıp alıp geldiler. Fenerbahçe, Bekir'e talip oldu. Ancak verdiği rakam çok komik olduğu için Bekir'i Fenerbahçe'ye vermekten vazgeçtik. Fenerbahçeli yöneticiler sanki Bekir kendilerinin malıymış gibi açıklamalar yapıyor. Bu etik değil. Bekir Gaziantepspor'un sözleşmeli futbolcusu. Şu anda da Gaziantepspor'da forma giyiyor. Kimse bizim lisanslı futbolcumuz hakkında açıklama yapamaz. Bekir'in hangi kulübe vereceğimize ben karar veririm. Bizim haberimiz yokken Bekir ile irtibat kurulmuş ve bu futbolcunun kafası karıştırılmış, anlaşmaya varılmış ve sonra bizim haberimiz oldu. Ben Bekir için 3,5 milyon dolar istedim, sonra 2 milyon dolara, son olarak da 1,5 milyon dolara indim. Ancak bunlar şimdi de yok kardeşim 500 bin dolara vereceksin diyor. Vermezsen sezon sonu ben şu paraya alırım diyor. Gaziantepspor büyük bir camia, Fenerbahçe ne ise Gaziantepspor da odur.”

“GALATASARAY'A VEYA BEŞİKTAŞ'A VERİRİM”

“Benim adım İbrahim Kızıl. Ben buradan açıkça söylüyorum. Bekir'i bu saatten sonra vermem” diyen Kızıl, “Galatasaray'a, Beşiktaş'a bedava gönderirim, Fenerbahçe'ye vermem. Gerekirse 500 bin doları da Mehmetçik Vakfı'na, Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlarım. İnatsa inat. Bekir İrtegün'ü gerekirse Galatasaray'a şimdi gönderirim, 1 yıllık parasını da ben cebimden karşılarım ama Fenerbahçe'ye vermem. Sezon başında da aynı şeyi yaptılar. Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir için. Sonra barıştık ama bu kadar da olmaz ki. Benim en hayati oyuncumun kafasını çelmişler. Böyle büyük bir camiaya bu oyunlar yakışmadı.”"

http://www.stargazete.com/spor/galatasaraya-veririm-ama-fenere-asla-163841.htm

Ve iste asil bomba kisim. Ibrahim Kizil'in bu yorumlari uzerine Fenerbahce yine resmi sitesinden asagidaki deklarasyonu yayinliyor:

"KINIYORUZ

21 Ocak 2009 Çarşamba

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Kızıl'ın bugünkü açıklamalarını hayret ve esefle karşılıyoruz.

Bekir İrtegün transferi ile ilgili olarak başkan vekilimiz Sayın Nihat Özdemir kulübümüzü temsilen Gaziantepspor Kulübü ile kurumsal olarak görüşmelere başlamıştır. Görüşmelerin başında Sayın Kızıl, sözleşmesinin sona ermesine yarım sezon kalmış Bekir İrtegün'ün transferi için kulübümüzden 3.500.000.-USD bonservis bedeli istemiş ve hemen ardından 1.500.000.-USD ye inmiştir. Ancak söz konusu bedelin de kulübümüz tarafından ekonomik gerçeklere uygun bulunmaması sebebi ile transfer görüşmeleri sonuçsuz kalmıştır.

Kulübümüz Bekir İrtegün'ü ya da bir başka futbolcuyu kesinlikle zorla transfer etme düşüncesinde değildir ve olamaz. Kaldı ki transfer koşulları TFF talimatları ile düzenlenmiş olup herkes için bağlayıcıdır. Bu noktada hatırlatmak isteriz ki, Sayın Kızıl bize yönelik olarak bu suçlamalarda bulunurken; sezon başında futbolcularımız Kemal Arslan, Mustafa Cevahir ve Olcan Adın'ı aramızda hiç bir anlaşma, görüşme ve mutabakat olmadığı halde kampa almış ve sözleşmesi devam eden bu futbolcularımız ile TFF Talimatlarına aykırı bir şekilde anlaşmıştır. Bunun ardından Gaziantep şehrine duyduğumuz saygı nedeniyle bu futbolculardan ikisi (Kemal kendi tercihi ile Kocaelispor'a transfer olmuştur) Gaziantepspor Kulübü'ne transfer olmuştur.

Sayın Kızıl, yaptığı açıklamasında "ben bir ticarethane işletiyorum" diyerek kendisinin spor adamlığından uzak ve nasıl bir anlayışta olduğunu da açıkça ortaya koymaktadır. Oysa ki Sayın Kızıl ne Gaziantepspor Kulübü'nün ne de Bekir İrtegün'ün sahibidir. Bu itibarla köle ticareti zihniyeti ile bir futbolcuyu onun rızası dışında bir başka kulübe satma gibi bir hakkı ve yetkisi olmadığı gibi Gaziantepspor Kulübü adına belli bir ekonomik değeri olan söz konusu transferi de bedelsiz olarak yapamaz. Üzülerek görüyoruz ki Gaziantepspor'un efsane başkanı Sayın Celal Doğan'dan başkanlık bayrağını devir alan Sayın Kızıl, kısa sürede Gaziantepspor'un uzun yıllar ve büyük emekler ile yarattığı saygın duruşu ayaklar altına almış ve bu anlamda kulübünü geriye götürmüş ve götürmektedir.

Bu vesile ile belirtmek isteriz ki kendisinin de bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu her fırsatta ifade eden Sayın Kızıl, Fenerbahçe ismini ağzına alırken bundan sonra iyi düşünmeli ve hatta kulübümüzün büyük ismini bir daha ağzına almamalıdır. Fenerbahçe ismi Sayın Kızıl'ın kavrayamadığı kadar ağır ve kutsal değerler ifade etmektedir. Bizler için kutsal olan bu değerler parasal kaygı ve düşünceler ile kirletilemeyecek ve bu uğurda ağza alınamayacak kadar önemlidir. Aynı şekilde kurtuluş savaşımızın önemli kalelerinden Gaziantep şehri ve onun takımının ismi de Sayın Kızıl'ın kirletemeyeceği kadar şereflidir ve bizim için de önem ifade etmektedir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

http://www.fenerbahce.org.tr/fb2008/popdetay.asp?ContentID=14444

Itiraf Niteliğinde Açıklamalar

http://www.izlesene.com/video/spor-aziz-yildirim-mehmet-topuzu-telegolde-konustu/965561

Dakika 03:30

Aziz Yıldırım: Kayseri kulubü ile anlaşma yapmışızdır, çocukla zaten 2. kademede konuşmamız gerekirken, biz çocukla daha önceden konuşmuşuzdur, mutabakatı sağlamışızdır.

Ya fenerbahçe'de Ya da KAYSERİ'de oynar diyebilme cüretine nereden sahip olduğunuz anlayamamakta fakat ezikliğinizin cahil cesaretinizden kaynaklandığını şimdi daha da iyi anlamaktayız.

Ayrıca; Fenerbahçeliyim diyebilmek için baskı görülmesi gerektiği konusunda size katılıyoruz. Kimse o kadar düşmek istemez.

Buyrun; sizin basınınızdan bir yazı:

Fenerbahçe "Biz aldık" derken, Topuz "Beşiktaşlıyım" diyor ve bir anda ortalık karışıyor.
Bir taraftan da Galatasaray'ın eski yöneticisi Fatih Gökşen "Topuz aslında Galatasaraylı" diyor.
Diğer yandan da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuz'un kendisine Fenerli olduğunu söylediğini dile getiriyor.

Adeta bu iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor!

Ve en son Aziz Yıldırım'dan bir açıklama daha geliyor:
"Mehmet Topuz Ligtv.com.tr'ye de daha önce 3 büyükleri tutmadığını söylemiş".

16 MAYIS 2006

Sayın Aziz Yıldırım'ın dile getirdiği bu söylemin bulunduğu röportajı 16 Mayıs 2007'de yaptık Mehmet Topuz'la.

Kayserispor tesislerinde, yönetim kurulu toplantı odasında gerçekleştirdik röportajı.
Mehmet Topuz bugün olduğu gibi o dönemde transferin gözdesiydi. Hatta Kayserispor Başkanı Recep Mamur, "Satmıyorum, bilboardlara reklam vereceğim" demeye kadar işi getirmiş durumdaydı ve doğal olarak Topuz'la transferinide konuşmuştuk.

Ardından doğal olarak tuttuğu takımı da sormuştum kendisine.

RÖPORTAJDA POLİTİK YANIT VERMİŞTİ !..

Topuz'a, "Futbolculara hep tuttuğun takım var mı? diye sorulur. Futbolcular da 'Küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum' derler" dediğimde, kendisi ilk olarak şu cevabı vermişti:
"Benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm".

"Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani" dediğimde de
"Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserisporluyum" cevabını vermişti bana.

Ancak bu bölüm röportajda yazılması kaydıyla söyledikleriydi Topuz'un. Yani bir anlamda politik bir cevaptı.

"BEŞİKTAŞLIYIM"

Ancak Mehmet Topuz, küçüklüğünde tuttuğu takımı "Yazılmaması koşuluyla" söylemişti bana. Ve gazetecilik kuralları gereği bunu hiçbir yerde yazmadım ve söylemedim.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından, Mehmet Topuz'un o gün yazılmaması koşuluyla söylediği hangi takımı tutuğu gerçeği, bugünlerde dile getirdiği söylemleri doğruluyor.

Mehmet Topuz, o gün off the record olarak bana küçüklüğünden beri Beşiktaşlı olduğunu söylemişti. Bugünlerde söylediği gibi.

Tam 2 yıl önce yine transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturan Mehmet Topuz, bundan 5 yıl önce Galatasaray yöneticilerine "Galatasaraylıyım", geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticilerine "Fenerbahçeliyim" Beşiktaş ile anlaştıktan sonra ise televizyon kameralarına "Beşiktaşlıyım" açıklamasını yaparken bir anlamda "Mehmet Topuz hangi takımla görüşüyorsa o takımı tuttuğunu söylüyor" kanısını gözler önüne seriyor.

Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007'de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla "Beşiktaşlıyım" demişti.

Erdem Erol

Ligtv.com.tr

Haber Müdürü


Forza der ki...

Goruldugu uzere dun spor adamligindan uzak ve kole ticareti zihniyeti olarak nitelendirdikleri "bir futbolcuyu kendi rizasi disinda bir baska kulube satma cabalarinin" (Topuz boyle durus sergiledigi surece cabadan oteye gitmez) en aktif rollerinden birini bugunu Fenerbahce oynamaktadir. Kayserispor ve onun Fenerbahce uydusu yonetimi de Kayserispor'un cikarlarini hice sayma pahasina (*) sahte bir delikanlilik ayagiyla (biz sozumuzu yemeyiz lafinin icinin ne kadar bos oldugu canli yayinda defalarca goruldu) bu cabalarda diger aktif rolu oynamaktadir...

(*) Butun bu kiyametin nasil basladigini hatirlamakta fayda var. Kayseri'nin Topuz'un sozlesmesinde yer alan tutarda indirim istemesi uzerine Topuz bu indirimi kabul etmemekle kalmayip, madem oyle iste boyle diyerek bir de zam isteyince Kayserispor yonetimi gaza gelmis ve oyleyse kendine kulup bul demistir. Bunu da canli yayinda defalarca dile getirdikleri icin futbolcunun ayartilmasi gibi bir durum soz konusu bile degildir. Bunun ustune Topuz sadece bizle degil, Fenerbahce ile de gorusmustur. Lakin bu gorusmeler sonucunda Fenerbahce'nin tavrindan rahatsiz oldugu icin Besiktas'la anlasmis ve Fenerbahce ile anlasmayacagini net bir sekilde ifade etmistir. Topuz'un Besiktas'la anlastigini ogrenen Kayserispor yonetimi bir anda celallenmis ve daha sonra defalarca itiraf ettikleri gibi, rakamda ve alacaklari futbolcuda henuz bir mutabakata varmadiklari halde Fenerbahce ile anlastiklarini ve Topuz'un artik Fenerbahce'nin mali oldugunu duyurmustur. Fenerbahce yonetimi de, daha once bir futbolcunun rizasi disinda alinip satilmasina kimsenin hakki ve yetkisi olmadigini belirttikleri halde apar topar resmi sitelerinden Topuz'un Fenerbahce'de oldugunu duyurmuslardir. Bunun uzerine alevlenen tartisma sonunda dune kadar Topuz'un kontratinda yer alan maasi odeyemeyecekleri icin indirim isteyen Kayserispor yonetimi Topuz'un Besiktas'tan vazgecmesi halinde Besiktas ne veriyorsa daha fazlasini verecegini canli yayinda taahhut etmistir. Isin ilginc yani, dun soylediginin tam zittini yapacagini soyleyen bu kisi Anadolu cocugu oldugu icin sozunu asla yemeyecegini defalarca vurgulamistir. Dun elestirdikleri zihniyeti bugun uygulamaya koymaya calisan Fenerbahce de bu celiskiler yumaginin dugum noktasini olusturmustur...

Sonra da etik metik dersleri, hadi canim sizde!

TARAFLI BASIN UYUMA, ASIL ARŞİVİN KRALI SİZLERDE...

KİŞİLERİN DEĞİL BEŞİKTAŞ'IN DESTEKÇİSİ OLUN.

TEK YÜREK TEK BİLEK BEŞİKTAŞ !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder